Om Xtravaganza

Xtravaganza er et svensk selskap grunnlagt i 2002. Selskapet jobber med salg av vektreduksjonskonsepter og produkter til treningssenterbransjen. Konseptene/produktene er godt utarbeidet og veletablert og har hjulpet mange mennesker til å lykkes med å få en lettere vekt. Xtravaganza er et franchise selskap med franchisetakere i hele Skandinavia. Vi er også plassert i Kroatia, Storbritannia og Kina.

Som en franchiseorganisasjon har Xtravaganza en rekke viktige funksjoner. Blant annet konseptutvikling, markedsføring, sentrale innkjøp og finansiering.

 

 

Vi håndterer også en rekke viktige operative funksjoner, som for eksempel service til franchisetakere, service og support til våre kunder og vårt nettverk av eksperter som hjelper oss med spørsmål om våre vektreduksjonsprogram. Vi driver også en omfattende kursvirksomhet. Sentralt jobber i dag et titalls mennesker i Xtravaganza.

Spørsmål & Svar

Mange drømmer om å gå ned i vekt – og mange lykkes. I dag finnes det flere vektreduksjonsaktører på markedet og så godt som alle tilbyr ulike metoder. For at du lettere skal forstå hvordan Xtravaganza jobber, har vi satt sammen noen spørsmål og svar. Finner du ikke svar på dine spørsmål, eller vil du vite mer, kontakt kundesenteret for mer informasjon.

Xtravaganza er et vekt og livsstilsprogram på nett som hjelper deg med å oppnå og opprettholde en sunn trivselsvekt.
Hos Xtravaganza på nett får hver kunde støtte av en egen personlig coach. Hos oss møter kundene en helhetstenkning som omfatter kosthold, bevegelse og mental trening. Vi har et langsiktig perspektiv som gjør det mulig å beholde vekten også etter vektreduksjonen.
Xtravaganza har ca 200 enheter. Våre personlige coacher har hjulpet drøye 200 000 personer å gå ned i vekt siden starten i 2002. Vi finnes i den øvre Norden, Storbritannia, Kroatia og Kina.
Mental trening handler om å systematisk øve inn nye vaner. Løsningsordet er motivasjon, utholdenhet, selvsikkerhet, målfokusering og avspenning.
Xtravaganzas mentale trening jobber systematisk med å trene både tanker, følelser og handling i en kombinasjon.
Xtravaganza bygger sine vektreduksjonsprogram på fire deler, Tenk! Nyt! Spis! Tren!
På alle disse områdene skal du lære deg å sette mål som du jobber mot. Målene gjør at du kanaliserer energien riktig, det øker motivasjonen og hjelper deg med å fokusere, noe som i sin tur øker sannsynligheten for at du lykkes.
Prisen varierer utfra hvilken programtype du velger. Noen lokale variasjon kan forekomme. Programmet koster mellom 349-2800,- i mnd. Litt avhengig av om du vil gå nettprogrammet, individuelt eller i grupper.
Som kunde har du mulighet til å velge mellom ulike avtaletider for ditt vektreduksjonsprogram.
Ja, de fleste når sine mål og beholder vekten.
Måltidserstatning, VLCD (Very low calorie diet), kan inngå i et Xtravaganza vektreduksjonsprogram basert på hvilket program du velger som kunde.
Xtravaganzas måltidserstatninger følger Mattilsynets foreskrifter som sier at produktet ikke bør brukes i lengre enn tre uker uten legens samtykke.
Under vektreduksjonsfasen kan lavintensitetstrening, som en spasertur, være et godt alternativ for å komme i gang med vektreduksjonen. Bevegelse er et viktig verktøy for å holde i gang blodsirkulasjonen og fettforbrenningen. Alle tilbakemeldinger når det gjelder trening skjer på individuell basis med utgangspunkt i kundens personlige forutsetninger og i samråd med kundens personlige coach og innenfor rammen for Xtravaganzas program.

Xtravaganza – en enkel vei til fremgang!

Vi gir deg alle redskapene du trenger for å forme din egen fremtid.

Bli franchisetaker

Xtravaganzas vektreduksjonsprogrammer og produkter gir resultater for dine kunder og din bedrift.

Vi gir deg mulighet til å tilby vektreduksjonsprogrammer eller produkter på en lønnsom og effektiv måte. Det finnes mange fordeler med å jobbe i et kjent og veletablert varemerke. Xtravaganza har vært ledende innen vektreduksjon siden starten av 2002. Vi har full service når det gjelder utdanninger, konseptutvikling, produkter, markedsføring og support. Vi hjelper deg med å lykkes med din forretningsmodell samtidig som du gir kundene den rette forutsetningen til å nå et ønsket resultat.

Er du interessert i å bli franchisetaker og vil ha mer informasjon, kontakt Jan Roar Tømmerås, E-post: jan.roar@xtravaganza.no Tlf: 90 58 81 09