Spørsmål & Svar

Xtravaganza er et vekt og livsstilsprogram på nett som hjelper deg med å oppnå og opprettholde en sunn trivselsvekt.
Hos Xtravaganza på nett får hver kunde støtte av en egen personlig coach. Hos oss møter kundene en helhetstenkning som omfatter kosthold, bevegelse og mental trening. Vi har et langsiktig perspektiv som gjør det mulig å beholde vekten også etter vektreduksjonen.
Xtravaganza har ca 200 enheter. Våre personlige coacher har hjulpet drøye 200 000 personer å gå ned i vekt siden starten i 2002. Vi finnes i den øvre Norden, Storbritannia, Kroatia og Kina.
Mental trening handler om å systematisk øve inn nye vaner. Løsningsordet er motivasjon, utholdenhet, selvsikkerhet, målfokusering og avspenning.
Xtravaganzas mentale trening jobber systematisk med å trene både tanker, følelser og handling i en kombinasjon.
Xtravaganza bygger sine vektreduksjonsprogram på fire deler, Tenk! Nyt! Spis! Tren!
På alle disse områdene skal du lære deg å sette mål som du jobber mot. Målene gjør at du kanaliserer energien riktig, det øker motivasjonen og hjelper deg med å fokusere, noe som i sin tur øker sannsynligheten for at du lykkes.
Prisen varierer utfra hvilken programtype du velger. Noen lokale variasjon kan forekomme. Programmet koster mellom 349-2800,- i mnd. Litt avhengig av om du vil gå nettprogrammet, individuelt eller i grupper.
Som kunde har du mulighet til å velge mellom ulike avtaletider for ditt vektreduksjonsprogram.
Ja, de fleste når sine mål og beholder vekten.
Måltidserstatning, VLCD (Very low calorie diet), kan inngå i et Xtravaganza vektreduksjonsprogram basert på hvilket program du velger som kunde.
Xtravaganzas måltidserstatninger følger Mattilsynets foreskrifter som sier at produktet ikke bør brukes i lengre enn tre uker uten legens samtykke.
Under vektreduksjonsfasen kan lavintensitetstrening, som en spasertur, være et godt alternativ for å komme i gang med vektreduksjonen. Bevegelse er et viktig verktøy for å holde i gang blodsirkulasjonen og fettforbrenningen. Alle tilbakemeldinger når det gjelder trening skjer på individuell basis med utgangspunkt i kundens personlige forutsetninger og i samråd med kundens personlige coach og innenfor rammen for Xtravaganzas program.