Et vektreduksjonsprogram helt forskjellig fra alle andre

Xtravaganza – et vekt- og livsstilsprogram på nett hvor du jobber ut fra en helhetlig tenking på områdene: Tenk – Nyt – Tren – Spis. Nå kan du følge våre kurs hjemme, uavhengig av hvor du bor. Med vårt program kan du gå ned i vekt og få et lettere liv og en bedre helse.

Skjermbilde 2016-12-17 kl. 13.05.36

Tenk!

Tenk å våkne på morgenen og kjenne at dette er den beste dagen i ditt liv. Du er uthvilt og har sovet ut, morgenlyset føles varmere enn vanlig og hele kroppen vibrerer av energi. Du er klar for alt!

Skulle du ønske at alle dager startet slik? Vår mentale trening har akkurat den effekten. Vi jobber med å kartlegge dine mål slik at du har en ramme og en retning å jobbe mot, samtidig som du kanaliserer energien riktig. Dette øker motivasjonen og hjelper deg med å fokusere, noe som i sin tur øker sannsynligheten for at du skal nå det målet du ønsker deg.

Skjermbilde 2016-12-17 kl. 13.05.36

Nyt!

Se for deg følelsen av harmoni i kroppen når du er virkelig avslappet, eller den rene boblende gleden når du brister ut i en stor og spontan latter. Det kaller vi å nyte.

Å nyte gir livsenergi og er drivstoff for både kropp og sinn. Den stimulerer, styrker og balanserer. Vi hjelper deg å finne tid til nyting, avkobling og glede i hverdag din. Å fokusere på det som er viktig i ditt liv gir deg energi og motivasjon.

Skjermbilde 2016-12-17 kl. 13.05.36

Spis!

Tren!

Kroppen vår er skapt for bevegelse. Fysisk aktive mennesker lever lengre og har bedre helse enn de som ikke er aktive.

Hos oss velger du selv den treningsformen som passer deg best. Det som er viktig er at du finner en aktivitet som du synes er morsom og blir motivert av. Morsom trening er dessuten lettere å gjøre til en vane en trening du mistrives med.

Vi har stor kunnskap på området og gir deg støtte og råd hele veien. Sammen tar vi et stort steg mot ditt nye og aktive liv.

Skjermbilde 2016-12-17 kl. 13.05.36

Bli coachet fra start til mål!

Som personlig coach på Xtravaganza på nett er det den personlige kontakten som står i fokus. Oppgaven til din personlige coach på nett er å coache, støtte og inspirere å følge deg fra start til mål som kostrådgiver, personlig trener og pålitelig venn – i en og samme form. Vi jobber med Xtravaganzas fire deler: Tenk, Nyt, Spis og Tren for at du skal få resultater som holder på lang sikt.

Våre personlige coacher er opptatt av at du som kunde skal kunne realisere dine mål. Ofte har de egne erfaringer med vektreduksjon og kan derfor lettere sette seg inn i din situasjon. Sammen med din personlige coach utarbeider du en plan/strategi for hvordan du skal lykkes.

Skjermbilde 2016-12-17 kl. 13.05.36

 

Finn din xtravaganzaenhet

Xtravaganza finnes på ulike steder rundt omkring i Norge. Bruk kartet for å se om vi finnes på ditt lokale sted.

Karta xtravaganza Finn xtravaganza i nærheten av deg